Bulvár-celeb

2023.04.04. 10:19

Hűha! Titokzatos szőke nővel látták Shane Tusupot

Egy olvasó leplezte le őket.

Forrás: Instagram

Shane Tusup egy ismertelen szépséggel andalgott a hétvégén egy nyilvános rendezvényen - szúrta ki a Bors .

A sikeredző a sportszakmai munkái mellett fél lábbal már az üzleti életben is benne van, a sikere talán ott is garantált lesz. Az elmúlt hónapokban létrehozott egy holdingot, amelyben van egy exkluzív vendéglátó komplexum  - étterem, cukrászda, bár és kávézó - a Tükörhegyi Bevásárlóközpont felső szintjén, emellett nyitott egy exkluzív autókozmetikát, sőt egy Magyarországon gyártott kézműves gint is forgalomba hozott. 

Így aztán Shane fáradhatatlanul járja a szakmai találkozókat, részt vett a múlt hétvégén a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményén, a KávéBár Bazáron, ahová sokak meglepetésére nem egyedül ment, egy titokzatos szőke szépség kísérte végig a kóstolón.

Shane Tusup, amióta szakított Szabó Zsófi színésznővel, talán még óvatosabb a kapcsolatteremtés frontján. Egy nő azonban rendre feltűnik mellette, akivel persze szintén összeboronálták. Shane egy vicces videóban bemutatta az említett hölgyet: ő Bokros Gabriella, marketingigazgató, társ-tulajdonosa és egyben alapító társa az edzőnek a holdingban.

De ki lehet a titokzatos kísérő?

Az expóra viszont egy másik, sportos testalkatú, feltűnően csinos hölggyel ment, akivel végig szorosan egymás mellett álltak. A Ripost olvasója meg is örökített két igen beszédes pillanatot:

Forrás: Ripost

A testbeszédük arról árulkodik, hogy közeli viszonyban vannak, megbíznak egymásban és talán az sem nagyon zavarja őket, hogy nyilvános helyen vannak, ahol bárki láthatta őket. 

Forrás: Ripost

Miután a hölgyet nem sikerült szemből lefotózni, amíg Shane fel nem vállalja őt, titokban marad a kiléte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában