Bulvár-celeb

2023.05.20. 10:05

Köllő Babett elárulta, mire ment rá majdnem a házassága

Mindennek ára van, de ez majdnem túl sokba került.

Forrás: facebook/kollobabetthivatalosoldala

A színésznő számára a nem várt ismertséget a Feleségek Luxuskivitelben című reality műsor hozta meg, amivel egy csapásra megváltozott az élete. Az óriási népszerűségért azonban, majdnem komoly árat fizetett a gyönyörű anyuka, ugyanis nem sokon múlt, hogy ráment a házassága a műsorra.

Amikor jött ez a feleséges megkeresés, nekem volt előtte egy nem sikeresen zárult ikerterhességem. Akkor úgy éreztem, hogy ha nem az az utam, hogy sokgyerekes anyuka legyek, akkor megnézem, hogy a régi vágyammal mit tudok kezdeni a munkában. Akkor megkértem, hogy legyen ő az én hátterem

– mesélte Köllő Babett férjéről a Nemek igenje című műsorban, amelyben az életét meghatározó férfiakról volt szó. Babett hozzátette:

Nagyon tiltakozott eleinte, pláne a feleséges sorozat ellen, arra nekünk majdnem ráment a házasságunk.

A színésznő azt is elárulta, hogy mi vezetett majdnem a házasságuk végéhez.

Mi elég zártan éltünk előtte. Ő nem vesz magának olyan autót, ami nagyon kifelé élős. Az otthonunkban is csak olyan embereket engedtünk be, akik a szűk baráti körünkbe tartoznak. Az, hogy hirtelen most így kitárulkozunk és kinyissuk az ajtót egy országnak, az számára nagyon nehéz dolog volt.

Babett továbbá elmesélte, hogy párjának még az is megterhelő volt, hogy pár másodperc erejéig feltűnjön a Feleségek Luxuskivitelben című műsorban - szemlézte a Ripost.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában