Bulvár-celeb

2023.05.12. 05:10

Új pletyka kering arról, kivel jár Marics Peti

Sokan biztosra veszik, hogy Marics Petire rátalált a szerelem, de mégsem azzal a modellel jár, akiről az első hírek szóltak...

Forrás: TV2

Még két hónap sem telt el a Tóth Andival való viharos szakítása után, máris egy másik lánnyal hozták szóba Marics Petit – írja a Bors. Vagyis egészen pontosan két különböző hölgy is szerepelt a pletykákban, egyikük egy modell, másikuk pedig egy csinos színésznő. A rajongók azonban úgy vélik, hogy a történet utóbbi szereplője lehet a befutó kedvencüknél, ugyanis Peti a szakításuk óta folyamatosan lájkolgatja a fotóit, ráadásul szerepelni fog a ValMar legújabb klipjében is...

Tóth Andi hasonmása...

A szóban forgó lány nem más, mint Kovács Gyopár. 

A csinos színésznő pont egyidős Tóth Andival, arról nem is beszélve, hogy akár ikertestvérek is lehetnének. Mindketten gyönyörűek, és a sors elképesztő tehetséggel áldotta meg őket. Gyopár többek között a Rising Star című műsorban is szerepelt, számos magyar sorozatban játszott, jelenleg pedig a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tagja. 

Sőt, a nézők alig pár napja találkozhattak vele a televíziók képernyőjén is, Gubik Petra és Veréb Tamás társaságában szerepelt az Ütős ötös egyik adásában.
Nem csoda hát, hogy Marics Peti szemet vetett rá, és bár egyelőre nem derült ki, mi lehet köztük, már most rengeteg üzenettel ostromolják őket. Ezeknek feladói azok a csalódott rajongók, akik reménykednek még abban, hogy a ValMar énekese visszatalál Tóth Andihoz.

Férj és feleség?

Mint kiderült, jelenleg forgatják a ValMar legújabb dalának klipjét, melyben szerepet kapott a 24 éves színésznő is. Információk szerint a videóban ő játssza Peti menyasszonyát, a rajongók pedig egy esküvőt is láthatnak majd. 

Ezt támasztja alá az énekes fotója is, amit nemrég posztolt az Instagram-oldalán. A barátai körében áll szmokingban, Milo pedig le is lőtte a poént, hogy ez egy esküvői felvételhez készült. Emellett Gyopár a forgatások napján menyasszonyi sminket kapott, és a klipet gyártó céget is megjelölték a posztban.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában