Bulvár-celeb

2023.06.05. 17:00

Megáll az ész: ismert műsorvezetővel hozták hírbe Szabó Zsófit

Na, pont őrá nem gondoltunk...

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Már szinte minden magyar celebbel összeboronálták a rajongók Szabó Zsófit. Az elmúlt hónapokban szóba hozták kollégájával, Miller Dáviddal is, akivel izzott köztük a levegő, viszont egy rosszul elsült poén miatt a feledés homályába merült a vélt kapcsolat – derül ki a Bors cikkéből. 

Ezután Szoboszlai Dominik következett, ugyanis készült róla és Zsófiról egy fotó, ahogy egy szórakozóhelyen beszélgetnek. A rajongók elmélete azonban gyorsan megdőlt, hiszen a magyar válogatott focista szíve már régóta foglalt. Így újabb jelölt után kutattak. Nádai Anikó és Weisz Fanni exe, Bókay Gergő az Instagramon lájkokkal és kommentekkel árasztotta el a színésznőt, pont úgy, ahogy annak idején Shane Tusup is tette. 

Fotó: Szabolcs László / Forrás: Ripost

Azonban úgy tűnik, minden próbálkozás hiábavaló, ugyanis Zsófi még az év elején kijelentette, hogy idén véletlenül sem lesz szerelmes, azaz tudatosan elzárkózik mindenfajta ismerkedéstől, az idejét inkább kisfiára és magára fordítja. 

Ennek ellenére Szabó Zsófi Instagram-oldalán igencsak vadító fotókba lehet botlani. Az egyik bikinis képen még az egyik kollégájának is megakadt a szeme.

Forrás: Instagram

Papp Gergő, azaz Pimasz úr nem tudott betelni a látvánnyal, és ennek hangot is adott. Egy tűz emoji kíséretében a következőt üzente Zsófinak: „Ahhh.”

Bár feltehetően csak barátok Zsófival, a rajongók fantáziája ismét beindult...  Némelyek már tényként kezelik, hogy ez bizony udvarlás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában