megható

2021.01.25. 08:02

Benkő László fia álmában találkozik apjával

Benkő Balázs még nem tudta feldolgozni édesapja halálát.

Budapest 20181212 Vegyes 2018 Ősz Benkő László zenész billentyűs zeneszerző Omega Együttes tagja Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport

Forrás: Nemzeti Sport / Tumbász Hédi

Fotó: Tumbász Hédi

Benkő László fia sokáig nem tudta meggyászolni édesapját, ám több mint egy hónappal a temetés után egyedül maradt a gondolataival.

Ezt egyik pillanatban áldásként, míg máskor átokként éli meg Balázs, aki a Ripostnak elmondta, nehéz heteken van túl.

„Amikor apu elment, nem volt időm meggyászolni. Sorra érkeztek a tisztelői, a telefonom megállás nélkül csörgött a részvétnyilvánítások miatt. Esténként az ablakból láttam, hogy milyen sokan gyújtanak gyertyát az emlékhelyén. Közben édesanyámat is támogattam és a gyerekeimmel is foglalkoznom kellett”

– mondta el Balázs, aki gyerekkora óta nagyon szoros kapcsolatban volt az édesapjával, így a hiánya megszokhatatlan számára.

Balázs édesapja temetésén 2020. november 18-án a Farkasréti temetőben
Fotó: Markovics Gábor (MG /) Ripost

„Mindent megbeszéltünk, minden buliban együtt voltunk benne. Bármit megadnék, hogy itt legyen, hogy beszélgessünk vagy csak nevessünk egy jót. Nagyon furcsa ez az egész, mert bár napközben rengeteg dolgom van és elterelem a figyelmemet, éjszaka, álmomban sokszor meglátogat apu. Álmodom vele, de amikor felébredek, rám szakad a valóság és tudatosul bennem, hogy soha többé nem kérdezhetek tőle semmit. Hihetetlen, hogy egy pillanat alatt úgy megváltozik minden, hogy már soha, semmi nem lesz a régi” – mondta fájdalommal a hangjában Benkő Balázs, aki apaként és üzletemberként sem teheti meg, hogy elmerül a gyászban, de annak örül, ha éjszakánként az álmok világában találkozhat apjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában