nem nyugszanak a kedélyek

2020.11.30. 10:53

Brutálisak a kommentek! Egyre nagyobb a felháborodás Détár Enikő kiesése körül

Komoly indulatokat váltott ki a nézőkből, hogy egy olyan páros esett ki a TV2 táncos műsorából, akiknek sokak szerint a döntőben lett volna a helyük. A kommentelők a zsűritagokat szidják.

Forrás: tv2

Biodíszletnek, súlytalannak nevezi az internet népe a TV2 Dancing With The Stars zsűritagjait, akik a szombati nyolcadik adásban feltűnően egyforma, jellemzően magas pontszámokkal jutalmazták mind a hat fellépő párost. A nézői szavazatok beérkezése után a versenypontok sorrendje szerint Gabriella Spanic és Andrei Mangra, valamint Détár Enikő és Baranya Dávid kerültek kieső helyre. A nézőknek a két páros közül kellett választani, ki menjen és ki maradhat versenyben és juthat így az elődöntőbe – írja a Bors.

Fotó: © TV2/DWTS

A végső szavazás Détár Enikőék kiesését hozta...

A színésznő kiesése utáni percekben szinte az összes internetes oldalon özönleni kezdtek a káromkodó, méltatlankodó kommentek. A nézők szerint a Dancing With The Stars műsorból nem az egyik legjobb párosnak kellett volna távoznia.

Fotó: © TV2/DWTS

A kommentelők szerint egyrészt azért történhetett ez, mert az emberek csak nézik a műsort, de nem szavaznak, másrészt azért, mert a zsűri csak 9-es és 10-es pontokat osztott ki egész szombat este, ami miatt a hatból négy páros holtversenyben állt. Innen már kevés szavazat is elég volt ahhoz, hogy olyan különbség alakuljon ki a párosok között, hogy míg Győrfi Dánielék, akik a nyolc adásból hatban táncoltak, mégis az elődöntőbe jutottak, addig Détár Enikőék, akik végigcsinálták a nyolc fordulót, kiestek.

Ilyen kommenteket lehet olvasni Enikőék kiesése kapcsán:

„Már a műsor kezdetekor úgy éreztem, hogy esélyesek a győzelemre. Nagyon szépen és ügyesen táncoltak. Nem értem ezt a kiesést, igazságtalannak tartom. Valami nem gömbölyű.”

„Aki szavazott, az jogosan reklamál, aki nem, annak szavaznia kellett volna! Azért szerintem is Détár Enikőéknek kellett volna bent maradni. De mi az egész családdal rá szavaztunk.”

„Nagyon szomorú, dühítő, hogy ez a botlábú maradt bent! Lehet, hogy színésznek jó, de mint táncos! Katasztrófa! Igazságtalannak tartom, hogy Enikőék estek ki.”

„Enci sokkal jobb táncos! Döntőben lett volna a helyük! Csalódott vagyok.”

Fotó: Dombóvári Tamás

De a zsűri is megkapta a magáét:

„Biodíszletnek vagytok ott? Mindenkinek 9 és 10 pont? Aztán a műsor végén sírtok? Nektek is köszönhető, hogy ilyen eredmény született.”

„Minek van a zsűri, ha nem tudnak dönteni, ki a jobb?”

„Köszönjük a zsűrinek, hogy felpontozták a gyengéket, így legalább egy erős versenyző esett ki.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában