gyász

2020.12.03. 11:51

Meghalt Kis Grófo édesapja, Curtis és L. L. Junior is szívszorítóan búcsúzott a muzsikustól

A zenészt Gáspár Győző is gyászolja.

Forrás: Shutterstock

Csütörtök délelőtt érkezett a tragikus hír, hogy elhunyt Grófo-Kozák László, Kis Grófo édesapja. A Ripostnak Kis Grófo megerősítette a hírt, de nem nyilatkozott.

A Ripost szemléje szerint a Blikk csütörtök reggel arról számolt be, hogy a zenész is elkapta a koronavírust, lélegeztetőgépre került, igaz, akkor úgy tűnt, már sokkal jobban van. Kis Grófo végig bízott a felépülésében.

Fotó: Bors

A zenésztől a Dikh Tv közösségi oldalán így búcsúzott:

Elment egy legenda... Grófo – Kozák László nincs már velünk többé... Részvétünk a családjának... Fájó és megrendült szívvel búcsúzunk.

A zenészt Gáspár Győző is gyászolja, megható szavakkal búcsúzott tőle a Facebookon

Bangó Margit rengeteget volt vendégségben Grófoéknál

LEGALÁBB 45 ÉVE ISMERTÜK EGYMÁST. HATALMAS TISZTELET VOLT BENNE A PÁLYATÁRSAK ÉS A ZENE IRÁNT, AZ ÉLETE PEDIG IGAZÁN PÉLDAÉRTÉKŰ VOLT NEMCSAK A CIGÁNYSÁG, HANEM A MAGYARSÁG SZÁMÁRA IS.

Csodálatosan vigyázott a családjára, egy igazságszerető ember volt – mondta a Borsnak a Kossuth-díjas dalénekesnő, és hozzátette, utoljára tavaly találkoztak a szolnoki sportcsarnokban. Ott léptek fel közösen Kis Grófoval és az édesapjával.

A mi köreinkben csak öreg Grófonak neveztük a kis Laci édesapját. Ezen csak mosolygott. Szerettem őt, minden nagyobb koncertemen ott volt. Egyszerűen nem térek észhez, megrázott a halála. Derült égből villámcsapásként ért a tragédia. Szegénykém nagy súlytöbblettel élt, talán ez is hozzájárult a betegségéhez. Hiszek benne, hogy Isten megsegíti a családját, és bízom benne, hogy őt is a kegyelmébe fogadja. Imádkozom értük, hogy ne érezzék magukat egyedül, illetve azért, hogy Grófonak legyen könnyű a föld – fejezte be Margit.

Jolly ugyancsak jól ismeri a gyászoló családot

A CIGÁNYSÁG ELVESZÍTETTE A KIRÁLYÁT, A KIS GRÓFO PEDIG AZ ÉDESAPJÁT. Szeretném kifejezni a részvétemet, elképzelni sem tudom, milyen fájdalmat érezhet a család. Nagyszerű ember volt, kedveltem őt – mondta a zenész.

Jolly és Kis Grófo közös dala évek óta hasít a világhálón, a No Roxa Áj sikerét azóta sem tudta senki felülmúlni. A két zenész aztán egy ideig nem dolgozott együtt, de komoly harag sosem volt köztük.

L.L. Junior összetört a hír hallatán

Mély fájdalommal értesültünk a tragédiáról – mondja a Borsnak L.L. Junior.

MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB HANGÚ ÉNEKESE VOLT GRÓFO, SOKAT KÖSZÖNHET NEKI A TELJES ZENÉSZTÁRSADALOM ÉS CSAK REMÉLNI TUDJUK, HOGY ÉLETÉBEN IS MEG TUDTUK KÖSZÖNNI NEKI AZOKAT A BOLDOG PERCEKET, AMIKET A ZENÉJÉVEL VARÁZSOLT NEKÜNK. ÓRIÁSI ŰRT HAGYOTT MAGA UTÁN.

Curtis Facebook-oldalán nyilvánított részvétet Grófo családjának

Pápai Joci csupán néhányszor találkozott a középkorú zenésszel, mégis megrázta a halálhíre

ERŐT ÉS BÉKÉT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

– mondta.

Nótár Mary szintén Facebookon vett búcsút ahogy ő fogalmaz „Grófo bátyjától”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában