Elismert arcok és arculatok

2019.03.21. 14:12

Már lehet nevezni az Országos Városmarketing Díjra

Hat kategóriában díjazzák a városok, települések ismertségük és elismertségük növelése, fejlesztése érdekében megvalósított sikeres marketingprojekteket, kampányokat, rendezvényeket.

Forrás: Shutterstock

A marketingtevékenység eredményeivel nyerhető el a Magyar Marketing Szövetség szakmai elismerése, a „Városmarketing gyémánt 2019” védjegy. Az Országos Városmarketing Díjat a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete hozta létre a POSITIVE by Hinora Group szakmai támogatásával. Mint arra a Világgazdaság cikke rámutat, a szervezet felhívása szerint hat kategóriában keresik és díjazzák a városok, települések ismertségük és elismertségük növelése, fejlesztése érdekében megvalósított sikeres marketingprojekteket, kampányokat, rendezvényeket, a szakmailag profi marketingmegoldásokat a 2018. január 1. és 2019. február 28. között megvalósított aktivitásokkal.

Nevezni május 7-ig lehet.

A közlemény szerint az Országos Városmarketing Díj célja, hogy:

- a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére felhívja a figyelmet,

- a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez,

- segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.

A „Marketing fővárosa 2019” és a „Marketingaktív megye 2019” címet az a település, illetve megye nyerheti el, amelynek a szervezetei, marketing-projektjei sikeres tevékenységükkel a legtöbb „Városmarketing gyémántot” gyűjtötték.

Egyben keresik és különdíjjal jutalmazzák az év „Városmarketing nagykövetét”, aki a legtöbb pályázatot nyújtja be, ezzel is mutatva elkötelezettségét a városok és a városmarketing irányába. Ebben az évben az elismerő védjegy, címek mellett további különdíjak, nyeremények is várják a pályázókat – olvasható a közleményben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában