Védjegy valódi kincseinknek

2019.03.12. 14:24

Meghirdették az idei Érték és Minőség Nagydíj pályázatot

A pályázat célja, hogy elismerje a megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését – hangzott el a pályázattal kapcsolatos sajtótájékoztatón.

Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária TV Zrt. igazgatósági elnöke átveszi a kommunikációs nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyűlés KDNP-s alelnökétől, a rendezvény fővédnökétől az I. Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadóján, a Magyar Gazdaság Ünnepén a Parlamentben 2018. szeptember 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 39 főcsoport több mint 100 témakörében lehet jelentkezni május 24-ig a Kárpát-régió egész területéről – jelentette be Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárság ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten. A díjakat szeptember 10-én a Parlamentben adják át.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázatot a kiírók tanácsa hirdette meg, amelynek tagja a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft. és a Diamond Szervezőiroda Bt.

A pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség, kiemelt önkormányzati partnere Gyula város önkormányzata.

Pap Csaba Gábor, az Országgyűlés alelnöki titkárságának vezetője és Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárság ügyvezető igazgatója a pályázat meghirdetése alkalmából tartott budapesti sajtótájékoztatón 2019. március 12-én.
MTI/Kovács Attila

A sajtótájékoztatón Pap Csaba Gábor, az alelnöki titkárság vezetője Latorcai János nevében

a lokalitás, az itthon előállított termékek és szolgáltatások, a fenntarthatóság, a környezetvédelmi szempontok fontosságára hívta fel a figyelmet.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázatra minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség beadhatja jelentkezését a Kárpát-régióból.

A sajtótájékoztatón Kiss Károlyné Ildikó elmondta: a kiírók törekednek arra, hogy a vidéki városokban, valamint a Kárpát-medencében aktívan működő vállalkozások is bekapcsolódjanak a pályázati rendszerbe.

Borítókép: Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária TV Zrt. igazgatósági elnöke átveszi a kommunikációs nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyűlés KDNP-s alelnökétől, a rendezvény fővédnökétől az I. Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadóján a Parlamentben 2018. szeptember 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában