Műegyetemi Állásbörze

2019.10.09. 14:00

Több mint 140 cég kínál állást

Több ezer állást hirdet meg felsőfokú végzettségű pályakezdőknek és több évnyi tapasztalattal rendelkezőknek a 49. Műegyetemi Állásbörzén, amelyet szerdán és csütörtökön tartanak a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) – közölték a szervezők.

Közleményük szerint pályakezdőknek 104, tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak 101, míg hallgatóknak 86 kiállító kínál pozíciókat.

Az előzetes felmérés szerint a cégek legnagyobb számban villamosmérnököket, informatikusokat és gépészmérnököket keresnek. Ugyanakkor kínálnak állást többek között műszaki menedzsereknek, mechatronikai, logisztikai, közlekedésmérnöki és vegyészmérnöki végzettségűeknek, valamint építő- és építészmérnököknek. A kevésbé keresett bölcsész, természettudományi és jogi végzettségűeknek is hirdetnek betöltetlen helyeket, mindezek mellett pedig olyan pozíciók közül is válogathatnak az érdeklődők, amelyek betöltéséhez nem szükséges szakképzettség.

Közölték azt is, hogy a sikeres álláskereséshez nélkülözhetetlen felkészülést ingyenes tanácsadásokkal és előadásokkal segítik a helyszínen.

Az esemény ingyenesen látogatható az egyetem K épületében 10 és 17 óra között, a legtöbb állásajánlat online is elérhető a www.muegyetemiallasborze.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában