Járvány

2020.05.12. 09:26

Fokozatosan újranyitja szállodáit a Hunguest Hotels

Május 15-én újranyitja két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels.

Mátraháza, 2013. október 11. A 2012-ben megnyílt 114 szobás Lifestyle Hotel Mátra - az egykori Bérc Hotel - bejárata. MTVA/Bizományosi: Lehotka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Lehotka László

Eszerint pénteken a szegedi Hunguest Hotel Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit a vendégek előtt – közölte a Magyar Nemzettel az Opus Global Nyrt.

A szállodalánc a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett fokozatosan tér vissza az üzemelésre,

első lépésben a szegedi és a mátraházai hotelekben korlátozott szolgáltatásokkal, speciális ajánlatokkal várják a foglalásokat a pünkösdig tartó időszakban.

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg:

a Hunguest Hotels saját COVID kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkavállalójuk vizsgát tesz.

Emellett a szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontokat helyeznek el, míg a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

A nyitássorozat a hónap végétől folytatódik: a nem tartós felújítás alá kerülő szállodák (Saliris Resort – Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló, Hotel Erkel Gyula, Hotel Répce Gold Bükfürdő, Hotel Freya Zalakaros és Hotel Sóstó Nyíregyháza) a tervek szerint május 29-től, a Hotel Pelion (Tapolca) pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat. Az újranyitások végleges időpontjait a városi fürdőkomplexumokkal összehangoltan, a fürdőket érintő korlátozó intézkedések feloldásának függvényében véglegesítik – jelezte a tőzsdei társaság.

Borítókép: A 2012-ben megnyílt 114 szobás Lifestyle Hotel Mátra – az egykori Bérc Hotel – bejárata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában