szolgáltatás

2020.12.12. 17:46

A Magyar Telekom nyerte a Digitális Kormányzati Ügynökség mobilszolgáltatás tenderét

2021. február 6-tól nyújt hang- és adatalapú mobilszolgáltatást a kormányzati szervezeteknek és önként csatlakozó intézményeknek.

A Magyar Telekom nyerte a Digitális Kormányzati Ügynökség mobilszolgáltatásra kiírt tenderét, a megbízás két évre szól, amelyet további hat hónappal meghosszabbíthat az ügynökség – közölte a távközlési szolgáltató szombaton.

Az aláírt keretmegállapodás értelmében a Magyar Telekom 2021. február 6-tól nyújt hang- és adatalapú mobilszolgáltatást a kormányzati szervezeteknek és önként csatlakozó intézményeknek.

A közleményben Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója kifejtette: már csaknem négy éve a Magyar Telekom csoport nyújt digitális termékeket és szolgáltatásokat az érintett szervezeteknek.

Az új szerződéssel a folyamatosan bővülő 5G hálózaton túl a vállalatcsoport innovatív megoldásai, a többi között az eSIM és MultiSIM kártyák is elérhetővé válhatnak az érintett ügyfelek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában