beruházás

2021.02.18. 08:52

A tervezett ütemben halad a Lipóti új üzemének építése Hatvanban

A 15 milliárd forintos beruházással az ország legnagyobb kapacitású kenyérgyára jön létre, 260 új munkahelyet adva a térségnek.

Lipót, 2021. január 22. Pékek dolgoznak a Nemzeti élelmiszergazdasági válságkezelő programról tartott sajtótájékoztató helyszínén, a Lipóti Pékségben Lipóton 2021. január 22-én. MTI/Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a tervezett ütemben halad a Lipóti Tóth és Társai Zrt. új üzemének építése Hatvanban, amelynek alapkövét a járvány első hulláma után tették le. A 15 milliárd forintos beruházással az ország legnagyobb kapacitású kenyérgyára jön létre, 260 új munkahelyet adva a térségnek. Az új üzemmel a kisebb településeken is elérhetőek lesznek a Lipóti termékei.

Borítókép: Pékek dolgoznak a Nemzeti élelmiszer-gazdasági válságkezelő programról tartott sajtótájékoztató helyszínén, a Lipóti Pékségben, Lipóton, 2021. január 22-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában