Társadalmi felelősségvállalás

2021.12.13. 20:30

Kompenzálja a szegedi nyugdíjasokat Mészáros Lőrinc

A szegedi nyugdíjasok levélben fordultak Mészáros Lőrinchez, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait.

Kompenzálja a szegedi nyugdíjasokat Mészáros Lőrinc - közölte a Mészáros Csoport hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a szegedi nyugdíjasok levélben fordultak Mészáros Lőrinchez, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait.

Hangsúlyozzák, Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlet-típust.

A Mészáros Csoport és a tulajdonos karitatív tevékenysége a gyermekekre fókuszál, ugyanakkor mind a tavalyi, mind az idei karácsonyi élelmiszeradományból részesültek egyedülálló, idős emberek is. A nyári nagycsaládos- és egyszülős családok ingyenes üdültetését pedig az idén kiterjesztették a nagyszülőkre is, hogy a pandémia miatti elszigetelődés után újra közös élményt nyújtsanak a többgenerációs családoknak - írják a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában