Maja kincsvadászat

2022.09.13. 13:59

Formabontó kaparós sorsjeggyel bővíti kínálatát a Szerencsejáték Zrt.

Az új játék ősi kincsek keresésére hívja a szerencsevadászokat egy eltűnt civilizáció, a maják rejtélyes világába. A Kincsvadász sorsjegyen akár 10 nyeremény is lekaparható, a legszerencsésebb pedig 75 millió forinttal lehet gazdagabb.

Illusztráció

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

30 éves a Szerencsejáték Zrt. sorsjegyportfóliója, a nemzeti lottótársaság 1992-ben jelentkezett először kaparós játékkal. A Gyors Lutri 20 forint fejében akár 1 millió forintos álomnyereménnyel várta a szerencsevadászokat, a játékmód pedig nemcsak történelmet írt, hanem több évtizedes sikerszériát indított el. Idén szeptember 9. óta vadonatúj kalanddal, a Kincsvadász sorsjeggyel folytatja hódító körútját a sorsjegy, amely ez alkalommal a kincskeresés izgalmát nyújtja a játékosoknak.

Az új kaparós grafikája a maják jellegzetes világát, az ősi maszkokat, a piramis alakú, monumentális kőtemplomot és az azt övező esőerdőt jeleníti meg. A kihajtható sorsjegyen 5 különböző kalandban is kipróbálhatják szerencséjüket a játékosok. Az első kombinált játékmenetet kínál, amelyben az ősi maszkok alatt rejlő koordinátákat kell követni és összegyűjteni egy teljes sort vagy oszlopot a kőtáblákból. A következő két játékban azonos összegekre és szimbólumokra kell vadászni, a következő kalandban a kincsvadászok számainál kell nagyobbat keresni az ősi minták alatt. A bónuszjátékban pedig az nyer, aki a kaparófelület alatt érmét talál.

A játék különlegessége, hogy egy Kincsvadász sorsjeggyel akár 10 nyereményt is el lehet vinni, míg a fődíj 75 millió forinttal kecsegtet, emellett 10 darab, egyenként 5 millió forintos, és további 50 darab, egyenként 1 millió forintos pénznyereményt rejt a kaparós.

A 2000 forintos Kincsvadász sorsjegyeket kizárólag papíralapon, a Szerencsejáték Zrt. földi értékesítőhelyein lehet megvásárolni.

A sorsjegy termékek töretlen sikernek örvendenek, a Szerencsejáték Zrt. termékportfólióján belül a sorsjegy-kategória továbbra is dinamikus növekedést mutat, a társaság 2021-ben ebben a szegmensben érte el az egyik legnagyobb emelkedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában