Akár 50 százalékos is lehet

2023.05.25. 16:50

A rendeletben előírtnál nagyobb akcióval várja majd vásárlóit a Lidl

A kormányrendeletben előírt 10 százalékos árcsökkentés helyett nagyobb kedvezménnyel várja vásárlóit a Lidl Magyarország, az áruházlánc közleménye szerint a kedvezmények mértéke 20 és 50 százalék között alakul a június 1-jétől életbe lépő kötelező akciók esetében.

MW

A Lidl Magyarország egyik boltja Budapesten

Forrás: MTVA/MTI

Fotó: Balaton József

Mint írják, a diszkontlánc január óta már több mint 500 termék árát mérsékelte. Ezt folytatja most a Lidl, amely az akcióköteles termékkategóriákból egy-egy terméket a június 1-jétől életbe lépő rendeletben előírt 10 százaléknál jelentősen nagyobb mértékben, akár 20-50 százalék közötti kedvezménnyel kínál majd vásárlóinak.

Az áruházlánc a 2023. június 1-jétől június 7-ig tartó időszakban többek között a friss húsok és húskészítmények esetében 25-30 százalék kedvezményt biztosít majd, míg az érintett tejek és tejtermékek, valamint a pékáruk 25-40 százalék közötti akciókkal lesznek elérhetők, továbbá a megjelölt gyümölcsöket 25-30 százalék kedvezménnyel lehet majd megvásárolni – hangsúlyozza a közlemény, hozzátéve, hogy ez az intézkedés június 1-je és 7-e között átlagosan 31 százalékos kedvezményt jelent a vásárlóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában