innováció

2020.08.04. 12:59

A 4iG regionális központot nyitott Debrecenben

A vállalat 20 fővel kezdi meg működését a megyeszékhelyen, de már rövid időn belül 80-100 főre kívánja bővíteni az új központjában dolgozó munkatársai létszámát.

Debrecenben nyitotta meg legújabb régiós központját a 4iG Nyrt., amellyel a társaság célja, hogy az észak-magyarországi gazdasági övezetben működő partnerei számára közvetlenebb és testre szabottabb szolgáltatásokat nyújtson – derül ki a cég közleményéből.

Emellett az iroda létesítése az informatikai vállalat növekedési terveit is szolgálja:

új ügyfelek és a magasan képzett munkaerő megszólítása mellett a társaság fontosnak tartja, hogy az informatikai képzésben, illetve K+F tevékenyégben élenjáró és a térségben működő egyetemekkel, illetve oktatási intézményekkel szorosabb kapcsolatot alakítson ki.

A több mint 650 főt foglalkoztató és 25. jubileumát ünneplő informatikai vállalat legújabb debreceni irodája mellett Szegeden és Székesfehérváron is működtet kereskedelmi és üzletfejlesztési funkciókat együttesen szolgáló központot.

A vállalat 20 fővel kezdi meg működését a megyeszékhelyen, de már rövid időn belül 80-100 főre kívánja bővíteni az új központjában dolgozó munkatársai létszámát. A megnyitón Linczényi Aladin, a társaság általános vezérigazgató-helyettese azt hangsúlyozta, hogy a vállalat azért döntött Debrecen mellett, mert a megyeszékhely a régió ipari- és digitális fejlődésének motorja, emellett a város kiváló háttérfeltételeket biztosít az ide költöző nagyvállalatok számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában