Bulvár-celeb

2021.07.06. 10:38

Megerőszakolta az 5 éves unokáját egy kalocsai férfi

Egy kalocsai férfi pornófilmet nézetett, fogdosta és meg is erőszakolta az 5 éves unokáját. A férfit majdnem kiengedték a börtönből, de az ügyészség fellebbezése miatt kitölti a büntetését.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy kalocsai férfit 2017-ben ítéltek 8 év 6 hónap börtönbüntetésre, mert

2015-ben az 5 éves lányunokájával pornófilmet nézett, fogdosta szexre kényszerítette

A bíróság június 1-jén feltételes szabadságra bocsátotta a pedofil nagypapát. A döntést azzal indokolták, hogy a büntetés céljának eléréséhez nem kell a börtönben maradnia, a rácsok mögött pedig jól viselkedett.

A döntés ellen Bács-Kiskun Megyei Főügyészség fellebbezett. Nem akarták, hogy a férfi szabadlábra kerüljön. Azzal indokolták a fellebbezést, hogy

a férfi semmilyen megbánást nem mutatott, úgy viselkedik, mintha nem történt volna semmi, a börtönből pedig ajándékokat küldözget a kislánynak.

Másodfokon a Kecskeméti Törvényszék egyetértett az ügyészséggel, és június 24-én megváltoztatta az elsőfokú döntést, így a férfi nem kerül feltételesen szabadlábra. A döntés végleges – írja az ügyészség.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!