Két kocsit is elsodort

2022.01.16. 13:01

Rosszul sikerült a parkolás, tóba hajtott egy nő a kocsijával

A sofőr menet közben két kocsit is elsodort, egyiket még a tóba is belelökte.

A baleset a győri Kenus utcában történt, ahol egy női sofőrnek gyűlt meg a baja az autójával. A 31 éves várandós nő le akart parkolni személygépkocsijával, amikor vélhetően figyelmetlensége miatt, a tóba hajtott. A Kisalföld úgy tudja, hogy a sofőr eközben két, a tó mellett parkoló másik kocsit is elsodort, az egyiket olyan erővel, hogy félig az is belecsúszott a vízbe, és később a tűzoltóknak kellett biztosítaniuk és kiemelniük onnan. A lap információi szerint mind a két sérült kocsiban jelentős anyagi kár keletkezett.

A balesetet okozó nő azonban a kocsijában ragadt, szerencsére a környékbeliek észrevették, hogy mi történt, és amellett, hogy értesítették  a hatóságokat, az autó fogságába esett sofőrt is kimentették, 

majd kivizsgálásra a kórházba szállították, míg az autóját a helyszínre siető tűzoltók emelték ki a vízből. Úgy tudni, hogy az esetben nem merült fel az ittasság gyanúja, az esetet vélhetően egy vezetéstechnikai hiba okozhatta. 

A Tények szerint a nő után férje és egy barátjuk ugrott be a jéghideg vízbe, így az asszony szerencsésen kijutott a gépkocsiból, amely ezt követően teljes egészében a víz alá került. A csuromvizes kismamát ezután egy, a helyszínen lévő, szintén babát váró ápolónő és a férje takarták be száraz ruhákkal, majd a balesetet szenvedő nőt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!