Életveszélyben

2022.01.03. 12:24

Szörnyű tragédia: a feleségét és magát is megszúrta a férfi

Késsel támadt feleségére vasárnap délelőtt egy drégelypalánki férfi, majd saját magát is megsebesítette. A Nógrád megyei rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt. Emberölés kísérlete miatt zajlik a nyomozás.

Bejelentés érkezett a rendőrségre január 2-án délelőtt, miszerint egy nőt drégelypalánki otthonában a férje késsel bántalmazott. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett - áll a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A férfit – aki miután megkéselte feleségét, saját magán is sérüléseket ejtett – a rendőrök a helyszínen elfogták, majd sérüléseinek ellátása céljából kórházba szállították. A helyszíni szemle és a körülmények tisztázása még jelenleg is folyamatban van.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában