Borzalom

2022.03.14. 06:00

Kislányát és unokahúgát kényszerítette prostitúcióra egy magyar anya

A gyerekeknek egy pedofil férfival kellett több alkalommal szexuális aktust létesíteniük pénzért, amit az anya minden esetben el is vett tőlük.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleménye szerint a nő a 14 év alatti lányát és a 18 év alatti unokahúgát 2020. június és október között többször rábírta arra, hogy egy pedofil férfi alkalmanként és fejenként legalább 10 ezer forintért megerőszakolja őket. A lányok a férfitől kapott pénzt minden esetben odaadták a nőnek – írja a Tények.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a nővel szemben emberkereskedelem bűntette, a férfival szemben gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre.

 

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a nővel szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást, valamint vagyonelkobzást, a férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást szabjon ki, továbbá végleges hatállyal tiltsa el minden olyan tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatti gyermekekkel foglalkozna.
 

Illusztráció: 123RF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában