Kegyetlen

2022.05.22. 06:33

Megölte anyósát egy férfi Tatabányán, megdöbbentő, amit a rendőröknek hazudott

Balesetnek próbálta meg beállítani anyósa halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. június 25-én, miszerint hazaérkezve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn. A kiérkező rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, és a körülmények tisztázása érdekében eljárást indítottak – olvasható a police.hu-n. Mint írják, a Tatabányai Rendőrkapitányság rendkívüli halálesetekkel foglalkozó munkatársát nyugtalanították a haláleset körülményei. 

Gyanúját a kirendelt szakértők is megerősítették, kiderült, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2021. augusztus 23-án gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat vejét, a 36 éves T. Nándort.

Ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az ügyészség indítványozta letartóztatását, amit a bíróság 2021. augusztus 26-án elrendelt. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek - írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!