Szívszorító

2022.08.21. 15:44

Újabb felkavaró részletek az erdőkertesi tragédiáról: „Együtt akartak megöregedni”

Összeveszett, majd kibékült halála előtt az Erdőkertesen páros öngyilkosságot elkövető pár. Kati egy éjszakára az egyik legjobb barátnőjénél húzta meg magát.

Fotós: Bors / Végh István

Kati és Dani szerdán szakítottak, ezért a 28 éves nő átment aludni az egyik legjobb barátnőjéhez.

– Elég érdekes volt a kapcsolatuk, de igazából semmi rosszat nem tudok Danira mondani. Gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. Dani családja jobban támogatta a fiatalok kapcsolatát, az édesanyja vett is nekik egy régi Opelt. Mivel Daninak nem volt jogosítványa,  Katit jegyezték be a forgalmiban üzemben tartónak, miközben az anya lett a tulajdonos. A szakítás után érthetően vissza szerette volna kérni a kocsit, ám ez péntekre a békülés miatt okafogyottá vált – mondta a Borsnak a közeli barátnő, Viktória.

– Nem faggattam Katit, hogy éppen min vesztek össze, ő pedig nem részletezte magától. Azt tudom, hogy már nagyon vágyott a családalapításra, és ragaszkodott a párjához – tette hozzá.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Borítókép: a tragédia helyszíne, szét kellett verni az autót, hogy kiszabadítsák a testüket 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában