Krimi

2022.11.30. 00:51

„Meg akarok halni!” – a Margit híd kamerája felvette a 21 éves egyetemista élet-halál harcát

A budapesti rendőrök egy 21 éves egyetemistát húztak vissza a Margit híd pilléréről, mert a vízbe akart ugrani.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra vasárnap este érkezett a bejelentés, miszerint egy lány a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába.

 

A VI. és XIII. Kerületi Rendőrkapitányságok egyenruhásai három percen belül a helyszínre értek, ahol az egyetemista lányra hangosan sírva találtak rá. A 21 éves külföldi nő többször elmondta, hogy meg akar halni.

 

A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei azonnal intézkedtek; miközben Nádasdi Csaba őrmester szóval tartotta a zokogó nőt, addig Mihály Roland őrmester a betonpillért átmászva lassan megközelítette őt.

A két járőr segítségére a VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai, Zsikla Hunor hadnagy, valamint Bozsoki Sándor törzsőrmester voltak, akikkel közösen a nőt a ruhájánál fogva a korláton átemelték és biztonságba helyezték.

Ezt követően a fiatalt átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!