Krimi

2022.12.22. 13:42

Felfoghatatlan: leégett a házuk, most kétéves szívbeteg kisfiát is elveszítette az orosházi család

A család közleményben tudatta a borzasztó hírt.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: New Africa

November végén kiégett egy orosházi lakóház. Mint a beol.hu cikkéből kiderült, a tűz idején senki sem volt otthon, az ott lakó édesapa éppen kétéves kisfiát vitték szívműtétre egy budapesti kórházba, feleségét tavaly veszítette el.

A család csütörtökön az alábbi közleményt juttatta el a szerkesztőségbe.

„Minden jóérzésű embernek!

A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én... – vannak erre szavak? Talán, ha azt írjuk, hogy angyallá változott és most már szerető édesanyja vigyáz rá odafenn a magasban, akkor elviselhetőbb lesz ez a mérhetetlen üresség és fájdalom.

Az utóbbi hetek a reményről szóltak számunkra. Hittünk a csodában, mert sok-sok ember összefogása bebizonyította, hogy van még emberség, van még segíteni akarás. Az otthon, ami a tűz martaléka lett, újjáépült és készen várta haza Eriket és Bencét. Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett. A fájdalmunk leírhatatlan, nem tudjuk, hogyan lesz tovább, nem tudjuk, érdemes-e még felkelni holnap. De azt tudjuk, hogy mérhetetlenül hálásak vagyunk minden segítségért, amit kaptunk, biztos vagyok abban, hogy Bence érezte a felé áradó szeretetet és törődést. Szeretett kis angyalunktól búcsúzunk, Önöktől pedig azt kérjük, most ne keressenek bennünket, ne hívjanak, ne írjanak, tartsák tiszteletben mélységes gyászunkat és gondoljanak ránk együttérző szívvel.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!