Krimi

2023.01.16. 05:50

Egy kisgyerek is végignézte, amint az öngyilkos tini leugrik a budapesti panelház tetejéről

Egy házaspár a kislányával éppen kutyát sétáltatott csütörtök este a XVII. kerületi Pesti úton, amikor óriási puffanásra lettek figyelmesek.

Illusztráció: Shutterstock

Újabb borzasztó részletek derültek ki arról, ahogy a panelsoron kétségbeesetten próbálták megmenteni a tizedikről kiugró 17 éves fiú életét.

Az éppen arra sétáló család a puffanás után egyszer csak meglátta egy fiatal fiú összetört testét: a fiatalember mezítláb, egy szál nadrágban hevert a földön.

Az asszony remegő kézzel tárcsázta a mentőket, miközben a kislány és apukája sokkolva álltak a kutyával. Pillanatokon belül megjelent a lezuhant fiú édesapja, aki a második emeleti lakásából rohant le, hogy megpróbáljon segíteni magatehetetlen fián. A felbukkanó járókelőkkel együtt, a mentők telefonos instrukciói alapján próbálták életben tartani a fiút.

A mentők folytatták az újraélesztést, miközben a háromtagú család – anyuka, apuka és a kislány – dermedten állt és végignézte az eseményeket. A fiú fejét az édesapja tartotta, miközben a mentők próbálták újraéleszteni – sikertelenül: a fiú elhunyt.

A tini éppen az édesapjánál volt vendégségben, amikor megtörtént a tragédia: egyszer csak felment a tizedik emeletre, kinyitotta a szemétledobó ablakát, majd a mélybe vetette magát – írja a Metropol.

A lakók szerint a fiú édesapja külföldön dolgozik egy német autógyártónál, és csak ritkán jár haza, a fiával többnyire csak kéthetente szokott találkozni.

A fiú odavolt a rockzenéért, és gyakran járt koncertekre – mondta az elhunyt ismerőse. A tinit mindenki szerette a házban, „nagyon rendes és kedves volt” – mondják a lakók, csak találgatni tudnak, mi vezetett a tragédiához.

Egy szemtanú részletesen elmesélte az újraélesztés drámai történetét:

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!