Krimi

2023.01.10. 12:57

Újabb kettős tragédia: egy házaspár holttestét találták meg a rendőrök Zalában

Az orvosszakértő szerint a 47 éves nőt a férje ölhette meg, aztán magával is végzett.

Illusztráció

Forrás: zaol.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján hétfőn az esti órákban holtan találtak egy házaspárt a zalai Kistolmácson – írja a zaol.hu.

A zalai rendőrök azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a helyszíni és halottszemlét. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 47 éves nő halálát idegenkezűség okozta, míg az 53 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.

Sajtóinformációk szerint a férj felakasztotta magát. 

Az eset körülményeit a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja – írja a police.hu.

A zaol.hu a helyszínen kiderítette, hogy az elhunyt nő a település önkormányzatánál dolgozott mint falugondnok, a polgármester szerint jól végezte munkáját, a férjet nyugodt természetű embernek ismerte. Nem látszott, hogy családi gondjaik lennének. 

Az egész települést megrendítette a házaspár halála. Mindenki csak találgat, mi történhetett. Családon belüli bántalmazás? Öngyilkosság? 

Az esettel kapcsolatban a hírportál kamerája előtt is megszólalt a polgármester.

A házaspárnak egy felnőtt lánya van, aki Budapesten él. A családban pedig egy másik haláleset is történt, a feleség édesanyja hosszú betegség után, a hétvégén halt meg. 

A zalai hírportál értesülése szerint:

 

 a nő holttesttét annak ikertestvére és férje találta meg a házban, a férfi pedig a garázsban akasztotta fel magát. Szintén meg nem erősített információink alapján az elhunyt nőt éppen édesanyja halálhírével kereste telefonon az ikertestvére, ám mivel nem tudta elérni, a házhoz mentek, ahol szörnyű látvány tárult a szemük elé.

 

A zaol.hu teljes helyszíni riportját ide kattintva lehet elolvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában