Krimi

2023.02.26. 20:57

Megrázó részletek derültek ki az ausztriai tragédiáról

Egy osztrák szállodában dolgoztak azok a fiatalok, akik szombaton egy balaesetben meghaltak Salzburgnál.

Forrás: police.hu

Leogang városában, egy szállodában dolgozott az a három fiatal, aki szombat reggel meghalt egy karambolban Salzburg tartományban – számolt be a Kronen Zeitung. Autójuk egy busszal ütközött össze.

Az osztrák lap azt írja, hogy Tirolból és Salzburgból többtucatnyi mentőegység, köztük három helikopter is a baleset helyszínére sietett.

 

A cikk szerint, a két magyar nőnek esélye sem volt a túlélésre, a helyszínen életüket vesztették, az autó vezetője pedig a salzburgi kórházban halt meg. A buszsofőr is megsérült, őt szintén helikopterrel szállították kórházba. A leogangi és a hochfilzeni tűzoltók végezték a mentést.

 

Egy 25 éves magyarországi sofőr a B164-es úton Leogang felé haladt autójával, utasai egy 29 és egy 36 éves magyar nő voltak. A sofőr a havas úton elveszítette uralmát a jármű felett, és frontálisan összeütközött egy szembejövő autóbusszal. Mindhárman meghaltak, a buszsofőr pedig súlyosan megsérült.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!