Krimi

2023.06.11. 03:05

Fekete hétvége: négy baleset, négy halott

Halálos volt a szombat a magyar utakon.

Tatabánya és Környe között nem lehetett segíteni az egyik sofőrön, a helyszínen meghalt

Forrás: police.hu

Tatabánya és Környe között három személygépkocsi összeütközött szombaton délután. A balesetben egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a police.hu

Lovasberénynél szintén tragédia történt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. június 10-én 13 óra 48 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépjármű a 8117-es számú út 16-os kilométerszelvényében, Lovasberény és Vereb közötti szakaszon - írja a feol.hu. 

Ennyi maradt az autóból Lovasberénynél 
Forrás: police.hu

A baleset során a két járművezető megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy az elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt.

 

Szegeden szombaton hajnalban halt meg egy motoros. 

 

Eddig ismeretlen körülmények között egy szegélykőnek ütközött a motorjával és felborult. A balesetben a motor vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.  A helyszíntől nem messze mécsest így gyújtottak az elhunyt emlékére - írja a delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc / Forrás: delmagyar.hu

Heves vármegyében is történt halálos baleset, Visonta és Halmajugra között szombaton 19 óra 30 perc körül egy személyautó lesodródott az úttestről és árokba csapódott- írja a Heol.hu.

Forrás: Agria Tv Facebook-oldala

A balesetben a jármű utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőrt orvosi ellátásra szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában