Szólókoncert-sorozat

2018.02.28. 12:48

Szarka Tamás ad koncertet az Óbudai Kulturális Központban

A legendás sikerű Tánc a hóban című Ghymes-dal a névadója a budai szólókoncertnek. A március 17-én induló turné március 23-án Galántán, áprilisban pedig Somorján folytatódik.

Forrás: MTI Fotó

Szarka Tamás és zenekara ad koncertet Tánc a hóban címmel március 17-én az Óbudai Kulturális Központban – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző a műsorban elmondta: a koncerten a még sosem játszott nóták és az egy-két hete írt dalok mellett jól ismert szerzemények is megszólalnak.

Olyan dalok, amelyeket a Ghymes együttessel már 15-20 éve játszanak, valamint olyanok is, amelyeket csak a színházba járó közönség ismerhet.

Kiemelte:

nagyon felizgatta a Szlovákiában történt közelmúltbeli eset, amikor egy 27 éves újságírót és a barátnőjét megölték, erről is írt dalt, amelyet előadnak a koncerten.

A szólókoncert-sorozat március 23-án Galántán, áprilisban Somorján folytatódik – fűzte hozzá.

Borítófotó: Szarka Tamás énekes a Ghymes együttes Nagykarácsony című jótékonysági koncertjén a budapesti Papp László Sportarénában 2015. december 26-án.

MTI Fotó: Marjai János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában