színészek éneke

2018.08.24. 16:05

Különleges előadáson hallható Cseh Tamás öröksége

Udvaros Dorottya, Nagy-Kálózy Eszter, Für Anikó, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter saját egyéniségén keresztül átszűrve adja elő a jól ismert Cseh Tamás-dalokat. A zenei rendező Hrutka Róbert, aki Cseh Tamás állandó alkotótársa volt, Bereményi Géza segítségével hozta létre az előadást.

Forrás: MTI Fotó

Fotós: Czimbal Gyula

Különleges produkcióval zárul augusztus 25-én a siófoki Színpart idei évada. Népszerű színészek, köztük Udvaros Dorottya, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter idézik meg Cseh Tamás örökségét. Augusztus utolsó szombatján emellett ingyenes retró koncertekkel egybekötött jótékonysági napot is tartanak a siófoki Nagystrandon található Plázson – számolt be róla a hirado.hu.

Augusztus utolsó hétvégéjén is színvonalas programokkal várja a látogatókat a várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Siófok. A budapesti Játékszín Színpart-sorozatának utolsó produkciójaként augusztus 25-én egy Cseh Tamás-estet láthat a közönség, amelynek különlegességét az adja, hogy ezúttal nem énekesek, hanem színészek idézik meg a legendás művészt.

Az est ezért egyfajta újragondolása is Cseh Tamás életművének, a másfél órás esten összesen hét színész, Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter, Udvaros Dorottya, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Nagy Dániel Viktor és Szegezdi Róbert

A művészek egy hatfős zenekarral kiegészülve külön-külön és közösen is énekelnek dalokat.

A produkció évek óta sikerrel megy az országban, de időről időre új dalokkal és fellépőkkel frissítik fel, így minden alkalommal egyedivé válik. Siófokon pedig Kálloy Molnár Péternek köszönhetően egy olyan dal is elhangzik majd, amely korábban egyik előadáson sem. Ez a Gyermekkorom, amely a színész kérésére került be a produkció repertoárjába, és most először hallhatja a közönség Hrutka Róbert átdolgozásában.

Borítókép: Cseh Tamás zeneszerző, énekes, előadóművész portréja Czimbal Gyula fotográfus, a Magyar Távirati Iroda (MTI) Zrt. munkatársa Máskép(p) című kiállításának anyagából

Címkék#Cseh Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában