Kulisszajárás

2018.09.03. 10:40

Jön a Nemzeti Színház nyílt napja

A közönség a déli óráktól nézhet be a színház színfalai mögé.

Nyílt napot tart a Nemzeti Színház szeptember 22-én. A közönség betekinthet a teátrum kulisszái mögé, és beszélgethet az alkotókkal is – írja az Origo.

A Nemzeti Színház Nyílt napján a közönség a déli óráktól nézhet be a színház kulisszái mögé. Aki akar, ott lehet például Az ember tragédiája próbáján a teátrum nagyszínpadán. Ezen a napon avatják fel Németh Antal szobrát is.

A Nemzeti Színház parkjában idegenvezetést tartanak, lesznek továbbá gyerekprogramok, Nyomkereső és Ki mit tud? vetélkedő; jelmezpróba.

A nyílt nap eseménye az Ádámok és Évák ünnepe, valamint Szarvas József könyvbemutatója. Továbbá ezen a napon emlékeznek meg a színészóriásról, Sinkovits Imréről is.

Előzetes regisztráció alapján pedig az érdeklődők részt vehetnek az esti előadás, a Caligula helytartója ráhangolóján. A nyílt napot a teátrum Nemzeti Band színészkoncertje zárja.

A további részletekről a Nemzeti Színház hamarosan bővebb tájékoztatást ad.

Borítókép: Az Egri csillagok előadása a Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója. Fotó: nemzetiszinhaz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában