naponta

2018.12.18. 16:59

Új járatot indít Budapest és Dubaj között a flydubai

Jövő júniusban új járatot indít Budapest és Dubaj között a flydubai diszkont légitársaság – közölte a Budapest Airport kedden.

A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér üzemeltetőjének közleménye szerint a járat minden nap közlekedik majd, Boeing 737 MAX 8-as repülőkkel. Bár fapados cégről van szó, a járaton a 156 turista osztályú ülés mellett 10 business osztályú szék is elérhető lesz.

A foglalási rendszer adatai szerint a járat június 27-től közlekedik, 17.35-kor indul majd Dubaj Nemzetközi Repülőtérről és 21.30-kor landol Budapesten, két órával később száll fel a magyar fővárosból és másnap reggel 7 órakor érkezik vissza az öböl-menti metropoliszba. Mivel a flydubai és az Emirates kereskedelmi együttműködésben dolgozik, a két cég járatai között biztosított az átszállás.

Az új járattal jelentősen bővül a kapacitás a Budapest és Dubaj közti útvonalon, amelyen jelenleg két légitársaság repül: az Emirates naponta, a magyar hátterű Wizz Air diszkont társaság hetente háromszor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában