Járvány

2020.05.06. 07:54

Egyéves a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó zenei-irodalmi programsorozata

A crossover események élőben követhetők keddenként este 8 órától az A38 Hajó YouTube-csatornáján.

Májusban is online közvetítésekkel jelentkezik kedd esténként a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó egy éve indult crossover-sorozata: a rendkívüli helyzetben a klub YouTube csatornáján követhetők élőben a zenei-irodalmi estek.

„És a maga asszonyéletével, hogy mit csinálhat?” Kaffka Margit boldogságkeresését, a magyar irodalmi élet nagyjai előtt tisztelgő programsorozat, az Árnyjátékok első női alakját hozza el május 19-én. A szöveget Benedek Anna szerkesztette és válogatta, az írónő sorai Balsai Móni és Zsigmond Emőke előadásában elevenednek meg. A live streamhez " target="_blank" rel="noopener noreferrer">ezen a linken lehet csatlakozni.

A kortárs szerzőket bemutató esten Tolvaj Zoltánt interjúvolja Horváth László Imre az A38 Hajó fedélzetén. A beszélgetés mellett elhangzanak a költő válogatott versei, valamint részleteket olvas fel készülő novellaregényéből. Az ATMO zenei aláfestésével színezett beszélgetés május 19-én élőben követhető az A38 YouTube-csatornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában