kultúra, művészet

2020.08.30. 07:42

A vidékiek még benyújthatják a kárenyhítő pályázatot

Augusztus 31-én zárul a Magyar Művészeti Akadémia 850 millió forintos pályázata, amelyet a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére írt ki.

A következő napokban, augusztus 31-ig a Budapesten és Pest megyén kívüli magyarországi székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek vagy egyéni vállalkozók és állandó lakcímmel rendelkező adószámos magánszemélyek még benyújthatnak kulturális-művészeti pályázatot a Magyar Művészeti Akadémia pályázati rendszerén keresztül – közölte az MMA sajtóosztálya.

A szervezet augusztus elején hirdetett nyílt pályázatot a kultúra vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemélyek, valamint civil és egyéb (gazdálkodó) szervezetek részére, működési költségeik támogatására. Ennek formája vissza nem térítendő támogatás. A pályázatokat továbbra is a beérkezési sorrendnek megfelelően, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig fogadják be.

A részletes pályázati kiírás a www.mma.hu honlapon, a Pályázatok menüpont alatt érhető el. A pályázattal kapcsolatban további információk a [email protected] e-mail-címen kérhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában