estékre

2021.01.12. 18:00

Online előadásokat tart januárban is a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház

Az előadások díjmentesen elérhetőek a színház YouTube-csatornáján.

Budapest, 2019. március 22. Molnár Piroska színésznõ felolvas a tizenkét órás Íliász-felolvasáson a budapesti Színház- és Filmmûvészeti Egyetem Ódry Színpadán 2019. március 22-én. Az eseményt az 59 ország részvételével zajló nemzetközi Homérosz-felolvasás keretében rendezték, amelyet a lyoni École Normale Supérieure kezdeményezésére tartanak. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Mivel a kezdeményezés decemberben sikert aratott, januárban is online előadásokat tart a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház – közölte a teátrum hétfőn.

Mint a sajtóközleményben írják, folytatódik a Kedvenc színészeink sorozat: kedden Koltai Róberttel beszélget Susán Ferenc, a színház rendezője, majd a következő két keddi napon Erdélyi Gáborral és Rácz Jánossal ismerkedhet meg a közönség.

Újdonság lesz a Nemzet színészei Salgótarjánban című sorozat, amelyben vasárnaponként a Bodrogi Gyulával, Molnár Piroskával és Haumann Péterrel készült beszélgetést tekinthetik meg januárban a nézők.

Ismét kedveskedik a színház a gyerekeknek: 23-án délelőtt a Lúdas Matyi című mesejátékot nézhetik meg a legkisebbek.

A péntek és a szombat továbbra is a színházi előadások estéje lesz. Bemutatják mások mellett a Black Comedy című bohózatot, a Kakuk Marci című kétfelvonásos „bohóságot” és A kör négyszögesítése című vígjátékot is. Január 23-án a korábbi évek újévi koncertjeiből összeállított műsort láthatnak az érdeklődők.

Az előadások díjmentesen elérhetőek a Zenthe Ferenc Színház YouTube-csatornáján, a linkek megtalálhatóak a színház Facebook- és Instagram-felületén, valamint a www.zentheszinhaz.hu weboldalon.

Borítókép: A Nemzet színészei Salgótarjánban című sorozatban többek között a Molnár Piroskával készült beszélgetést tekinthetik meg januárban a nézők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában