közlemény

2021.02.05. 15:29

Pilinszky Jánosra és Mészöly Miklósra emlékezik az idei Versünnep

Jelentkezési határidő a járványügyi helyzet miatt jelenleg nincsen.

A száz évvel ezelőtt született Pilinszky Jánosra (1921-1981) és Mészöly Miklósra (1921-2001) emlékezik az idei Versünnep – közölték a szervezők pénteken.

A közlemény szerint a versenyre a professzionális előadók, szakirányú oktatási intézmények hallgatói, valamint az egyéni amatőr előadók mellett idén táncművészek és koreográfusok is jelentkezhetnek.

A versenykiírás a versunnep.com internetes oldalon érhető el.

Jelentkezési határidő a járványügyi helyzet miatt jelenleg nincsen. A tervek szerint a korlátozások feloldása után kezdik el megtartani a versmondó versenyeket, rendhagyó irodalomórákat. A felkészülést online és hagyományos workshopokkal fogják segíteni.

A professzionális jelentkezők versenyeit, az elődöntőket és középdöntőket több magyarországi és határon túli helyszínen fogják megrendezni. A döntő idén is Budapesten, a Nemzeti Színházban lesz. A civil versenyzők seregszemléje a tervek szerint a Pesti Vigadóban lesz – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában