Cziffra György-emlékév

2021.03.08. 12:40

Miklósa Erika és Horváth István is énekel az online koncerten

Miklósa Erika koloratúrszoprán, Balázs János zongoraművész és Horváth István tenor ad koncertet a Cziffra György-emlékév programjaként hétfőn.

Budapest, 2015. november 10. Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes a Család-barát címû tv-mûsor felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában 2015. november 10-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Cziffra György-emlékév programjai Balázs János zongoraművész művészeti vezetésével, egyedülálló szakmai összefogás keretei között valósulnak meg, számos hazai és külföldi partner áll társszervezőként az események mellett – hangsúlyozták a szervezők, hozzátéve, hogy a Miskolcról közvetített koncert a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. együttműködésével valósul meg.

A koncertet élőben a cziffra100.com oldalon, a Cziffra Fesztivál Facebook-oldalán, valamint a Filharmónia web- és Facebook-oldalán, YouTube- és Vimeo-csatornáján is közvetítik ingyenesen. A Filharmónia Magyarország YouTube-csatornáján – más programokkal együtt –

hosszú távon is elérhető marad a koncert, és bármikor visszanézhető lesz.

A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. és a Cziffra Fesztivál közös sorozatában további különleges művésztalálkozásokat tartanak az ország több helyszínén, így április 9-én Lajkó Félix és Balázs János ad közös koncertet, majd április 15-én Tompos Kátya és Balázs János lépnek színpadra együtt. Az eseményeket a járványhelyzet miatt online követhetik a nézők.

Borítókép: Miklósa Erika / Illusztrációfotó / Mohai Balázs / MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában