esztétika és fenntarthatóság

2021.09.24. 06:46

Inspiráló enteriőrök a S/alon Budapest lakástrend-kiállításon

A másfél év kihagyás után megrendezésre kerülő eseményen a legújabb lakberendezési trendeket és a legfrissebb hazai dizájndarabokat ismerheti meg a közönség.

Több mint száz inspiráló enteriőr várja a közönséget a S/alon Budapest lakástrend-kiállításon péntektől vasárnapig a Budapest Arénában.

A szervezők tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatti másfél éves szünet után rendezik meg ismét a nagyszabású kiállítást, amelyen a legújabb lakberendezési trendeket és a legfrissebb hazai dizájndarabokat ismerheti meg a közönség.

Az esemény vendégországa Csehország lesz, az ország számos tervezőjét bemutatják majd, de dán, francia és olasz dizájnerek is érkeznek a helyszínre.

Idén a fenntarthatóság minden eddiginél fontosabb szerepet kap, és a témában több termékkel, köztük számos újdonsággal találkozhat a közönség. Ki lehet próbálni a legújabb bútorokat, de az érdeklődők megismerhetik az elkövetkezendő évek népszerű szőnyeg-, tapéta- és falfestéktextúráit is.

A pénteki nyitónapon debütál Anna Amélie magyar tervező első lakásdekoráció-kollekciója, emellett bemutatkozik a Nubu divatmárka is. Mindezek mellett a látogatókat kávézó, bor- és pezsgőbár is várja, az egész napos zenei aláfestést pedig élő DJ szett adja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában