Klasszikusok újragondolva

2021.10.11. 10:55

Interaktív elemekkel bővítve állítják színpadra Az ember tragédiáját

Az újszerű színpadi megoldás, a digitális látványvilág és az interaktivitás biztosítja, hogy minden korosztály maradandó élménnyel gazdagodhat az előadáson.

Forrás: Facebook / Kolibri Színház

Nagyszabású ifjúsági előadást mutat be a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház. Az ember tragédiájának legújabb feldolgozását október 16-án láthatja először a közönség.

A Kolibri Színház Novák János rendezésében mutatja be az előadást, amely a gimnazisták mellett a kicsivel fiatalabbakat és az idősebbeket is megszólítja.

Az alkotók arra törekszenek, hogy az előadáson mindenki megtalálja a mű számára legfontosabb üzenetét.

A PlayOn! nemzetközi együttműködés keretében létrejött előadásban szinte a teljes társulat részt vesz. Évát Nyirkó Krisztina alakítja, az Úr Szívós Károly, Lucifer szerepében pedig a darabot dramaturgként is jegyző Horváth Péter látható. A színről színre idősödő Ádámot tizenegy színész játssza. Az előadás zenéjét Novák János szerezte, a díszlet- és jelmeztervező Orosz Klaudia, a digitális látványtervező Kovács Ivó.

További részletek az előadással kapcsolatban a Kolibri Színház honlapján olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában