MVSZ

2017.10.06. 12:00

Új főtitkárt választottak a Magyar Vívó Szövetségben

Tamás Henriettét nevezték ki a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) új főtitkárának, míg a 2019-es budapesti világbajnokság szervező bizottságának vezetésével Sztaics Istvánt bízták meg.

Az MVSZ honlapja szerint a főtitkári poszt hónapok óta betöltetlen volt, az azzal járó feladatokat az utóbbi időben megbízottként Boczkó Gábor marketing és PR-igazgató látta el. Csampa Zsolt elnök ugyanakkor a szövetség elnökségének ülésén azt javasolta, hogy a „következő esztendőkre jelentősen megnövekedett feladatok okán az irodában új, gazdasági és adminisztrációs téren rendkívül képzett főtitkár folytassa munkáját”. A korábban a TAO-pénzek ellenőrzésében felelős hatáskört betöltő Tamás Henriette kinevezését a testület egy tartózkodás mellett megszavazta.

Az ülésen a két év múlva esedékes, olimpiai kvalifikációs hazai világbajnokság vezetőit is kinevezték. A szervező bizottság élére Sztaics István került, míg a vb technikai igazgatója László Dezső, sportszakmai vezetője Boczkó Gábor, a gazdasági részleg irányítója pedig Kolozsvári-Mézes Erika lesz, míg a vb titkárának Andó Gergőt szavazta meg az elnökség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában