túraautó-bajnok

2018.01.28. 09:41

WTCR: Michelisz elhagyja a Hondát

Egyelőre nem tudni, hol és milyen csapat színeiben versenyez az idén.

Michelisz Norbert távozik a Hondától, és a WTCR 2018-as idényétől a Hyundai versenyzője lesz – a motorsport.com értesülései szerint, írja az nso.hu.

Egyelőre nem tudni, hol és milyen csapat színeiben versenyez Michelisz az idén.

Michelisz Norbert szerződése a Hondával a tavalyi idény végén lejárt, így jelenleg nem tudni, hol versenyez 2018-ban a magyar pilóta.

A WTCC-t – mely sorozatnak tavaly vb-ezüstérmese lett – az idei szezonra összevonták a TCR-rel, és WTCR néven indul új sorozat. Michelisz elmondása szerint szeretné megmérettetni magát ebben a szériában.

A legfrissebb hírek szerint ezt nem a Honda, hanem a Hyundai színeiben teheti meg. Ez viszont azt jelenti, hogy nem lesz saját csapatának, az M1RA-nak a beugró versenyzője, ugyanis ez az alakulat továbbra is Honda-autókkal áll rajthoz a versenyeken.

Bár a jelentkezési határidő a WTCR 2018-as idényére a hónap végén lejár, hivatalosan eddig csupán egy csapat és két versenyző indulásáról tudni, így sok még a kérdőjel a mezőny tagjait illetően.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!