csak a név változik

2018.07.31. 17:00

Új egyesületet alapított Hosszú Katinka

A klub neve Iron Swim és ugyanazok az edzők foglalkoznak majd a gyerekekkel, akik korábban is.

Budapest, 2017. július 3. Hosszú Katinka 2017. július 3-án egy budapesti sajtóbeszélgetésen, amelyen bejelentették, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó csatlakozott a MOL Csapathoz.

Forrás: MTI Fotó:

Fotó: Mohai Balázs

Hosszú Katinka vasárnap este közösségi oldalán jelentette be, hogy megvan új klubjának neve, amely Iron Swim néven fut majd. Az információk szerint a klubalapítás oka nem más, mint Shane Tusup.

Azt mindenki tudta, hogy a háromszoros olimpiai bajnok új edzőt is keres a válás miatt, választása pedig Petrov Árpádra esett, aki Svájcból tért haza Katinka kedvéért. Az egyetlen személyi változás az Iron Aquaticshoz, azaz Hosszú (és Tusup) korábbi csapatához képest, ugyanis a stáb összes tagja, valamint az úszók is átigazolnak az újba, az Iron Swimbe – írja az origo.hu.

A csapatalapításra egyébként Shane Tusup miatt volt szükség, mivel Katinka mellett ő is az Aquatics vezetője. Tusup azonban visszaköltözött az Egyesült Államokba, és május óta lehetetlen elérni, ami borzasztóan megnehezítette a klub működését. Az úszónő és csapata pedig arra jutottak, úgy lehet a legkönnyebben áthidalni a problémát, ha

megszabadulnak az exférjtől és új egyesületet hoznak létre.

A magyar sztárt a pénteken rajtoló glasgow-i Európa-bajnokságra régi trénere, Dave Salo készítette fel, ám sajtóhírek szerint a kontinensviadalon már Petrov Árpád segíti.

Borítókép: Hosszú Katinka

Forrás: MTI Fotó/Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában