Nehéz meccs

2018.08.23. 05:45

Marko Nikolic szerint a Vidi nem érdemelt vereséget

„Nem érdemeltünk vereséget, mert amikor egyenlő létszámmal játszottunk, sokkal jobbak voltunk a görögöknél, ugyanakkor emberhátrányban nagy problémáink voltak” – mondta a Vidi FC szerb edzője.

Felcsút, 2018. augusztus 14. Marko Nikolic, a Vidi FC vezetõedzõje a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének 3. fordulójában játszott Vidi FC - Malmö visszavágó mérkõzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2018. augusztus 14-én. A Vidi FC gól nélküli döntetlennel õrizte meg az elsõ mérkõzésen elért 1-1-es eredményt, így bejutott a selejtezõ negyedik, utolsó fordulójába. MTI Fotó: Illyés Tibor

Mint arról portálunk is beszámolt, augusztus 22-én a MOL Vidi a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti első mérkőzésén a Groupama Arénában 2-1-es vereséget szenvedett az AEK Athéntól.

A találkozó utáni sajtótájékoztatón Marko Nikolic gratulált játékosainak. Úgy vélte, a Vidi labdarúgói büszkék lehetnek arra, amit a pályán mutattak.

Mint mondta, sohasem kommentál bírói döntést, de

Huszti Szabolcs kiállítása igen nehéz helyzetbe hozta csapatát.

Az athéni visszavágón nehéz dolguk lesz, de meg fogják próbálni, nincs más esélyük a csoportkörre, mint két góllal nyerni.

Az AEK trénere, Marinosz Uzunidisz szerint nagy győzelmet arattak, ám csapata még nem jutott tovább. Kiemelte, hogy Bakaszetasz kiállításáig jobbak voltak, de a végére idegessé váltak, ezért meg kellett izzadniuk a sikerért.

Hangsúlyozta, hogy a továbbjutáshoz a visszavágón 90 percig jól és koncentráltan kell játszaniuk, nem engedhetnek meg olyan üresjáratokat, mint a mostani meccs utolsó félórájában.

A több mint fél órát emberhátrányban játszó magyar bajnok szerdán 2-1-re kapott ki a görög AEK Athén csapatától, így nehéz helyzetben várhatja a jövő keddi visszavágót, amelyet a görög fővárosban rendeznek.

A párharc győztese a Bajnokok Ligája, vesztese az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel.

Borítókép: Marko Nikolic, a Vidi FC vezetőedzője 2018. augusztus 14-én.

Forrás: MTI / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában