Birkózó-vb

2018.10.22. 18:18

Galambos Ramóna kiesett

Mindez azt jelenti, hogy kedden öt magyar lép majd szőnyegre a Papp László Sportarénában.

Budapest, 2018. október 22. Galambos Ramóna a nõk 55 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntõjében a budapesti birkózó-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 22-én. MTI/Czagány Balázs

Fotó: Czagány Balázs

Az 59 kilós Dollák Tamarához hasonlóan a hétfőn szőnyegre lépett másik magyar női versenyző, Galambos Ramóna sem jutott vigaszágra, mivel legyőzője kikapott az elődöntőben a nők 55 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokságon.

Galambost a nyolcaddöntőben az amerikai Jacarra Winchester verte, aki a negyeddöntőben nem hibázott, a négy között viszont nagy csata végén alulmaradt a fehérorosz Zsalina Szidakovával szemben.

Mindez azt jelenti, hogy kedden öt magyar lép majd szőnyegre a Papp László Sportarénában. Olejnik Pavlo a szabadfogásúak 97 kilogrammos kategóriájának bronzmérkőzésén lesz érdekelt, míg Sleisz Gabriella (65 kg), Wilson Vanessa (68 kg), Szmolka Nikoletta (72 kg) és Németh Zsanett (76 kg) megkezdi szereplését.

Borítókép: Galambos Ramóna a nők 55 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében a budapesti birkózó-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 22-én.

MTI/Czagány Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában