útban a harmadik gyerek

2018.12.28. 13:34

Böde Dániel: készen állok a légióskodásra

A család jól kalkulált, mert hamarosan megszületik Léna, aki a nagytesók kinőtt ruháit biztosan nem tudja majd hordani.

Budapest, 2018. február 24. A ferencvárosi Böde Dániel ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Ferencváros - Budapest Honvéd mérkõzésen a fõvárosi Groupama Arénában 2018. február 24-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Karácsonykor végre azt ehetett Böde Dániel, amihez kedve volt. A Fradi csatára sokáig ugyanis szigorú diétához tartotta magát, hogy növelje egy kislány fogantatásának az esélyét -írja a Borsonline.

Az FTC magyar válogatott csatára, Böde Dániel és a harmadik közös gyerekükkel terhes felesége közösen készítette el a karácsonyi menüt, a focista pedig végre kénye-kedve szerint fogyaszthatott az ételekből. Ez nagy szó. A közelmúltban ugyanis szigorú diétára volt fogva Böde, mert párjával tudatosan készültek arra, hogy a harmadik gyermekük kislány legyen.

Bár engem sosem érdekelt, hogy milyen nemű gyerekünk születik, csak az, hogy egészséges legyen, a feleségem a hatéves Dániel és a háromesztendős Gergő után már nagyon szeretett vol­na egy kislányt – mesélte a csatár. – Éppen ezért bújta a könyveket, hogyan lehet növelni ennek az esélyét. Tudományos úton közelítettük meg a dolgot. Az én feladatom az volt, hogy kevesebb húst egyek, de persze figyeltük a naptárt is, melyik napokon van na­gyobb esély arra, hogy kislányunk fo­ganjon.

Fotó: fradi.hu

A család jól kalkulált, mert hamarosan megszületik Léna, aki a nagytesók kinőtt ruháit biztosan nem tudja majd hordani.

Megoldjuk. A páromék ha­tan vannak lánytestvérek, majd előszedik a régi ruhákat – mondta viccesen Böde, aki hosszú távon a szülőfalujában, Madocsán képzeli el a jövőt, de egy külföldi kitérő lehetőségétől nem zárkózik el.

Madocsán építkeztem, mindig is ott volt az otthonom. Ha úgy adódna, természetesen elfogadnék egy külföldi ajánlatot. Lefociznám, amit le kell, és jönnék haza a családhoz – árulta el a 32 éves csatár. – Ha ez a közeljövőben megvalósulna, akkor meg­várnánk az áprilisra kiírt szülést, és hogy Danus kijárja az első osztályt, júliusban pedig jönne utánam a család.

REBROVNAK MÁR NEM KELL?

Mint ismert, Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője száműzte a csapatból Bödét a Vidi elleni utolsó bajnoki forduló előtt, mert a csatár csapkodott a korábbi lecserélése miatt.

Néhány új játékos kell a keretbe, aki pedig nem kellően motivált, attól meg kell válni, ez a futball része – nyilatkozta a minap az ukrán szakember a Nemzeti Sportnak, amit sokak szerint Bödének címezhetett, így könnyen előfordulhat, hogy a közönségkedvenc már a télen klubot vált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában