Férfi kézilabda-vb

2019.01.19. 22:31

A magyar válogatott vereséggel kezdte a középdöntőt

A csapat két győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel zárta a csoportkört Koppenhágában,

Herning, 2019. január 19. Juhász Ádám (k) és a dán Rasmus Lauge a német-dán közös rendezésû férfi kézilabda-világbajnokság középdöntõjének elsõ fordulójában játszott Dánia – Magyarország mérkõzésen Herningben 2019. január 19-én. A magyar válogatott 25-22-re kikapott. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombaton 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az első középdöntős mérkőzésén a világbajnokságon, így már biztosan nem juthat elődöntőbe.

A magyarok a meccsen egyszer sem vezettek, legeredményesebb játékosuk pedig Szita Zoltán volt, aki hét lövésből öt gólt dobott.

A magyar csapat két győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel zárta a csoportkört Koppenhágában, a középdöntőben pedig vasárnap 18 órától az Afrika-bajnok Tunéziával, szerdán pedig az előző világbajnokságon ezüstérmes Norvégiával találkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában