eb-selejtezők

2019.03.19. 19:24

Mindenkit ellenőrizni fognak a szlovák-magyar meccsen

A rendezők minden szurkoló személyazonosságát ellenőrzik majd a csütörtöki (20.45) szlovák-magyar Európa-bajnoki selejtező előtt, így a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) arra figyelmezteti a drukkereket, hogy kizárólag érvényes, a vendégszektorba szóló belépővel, vagy belépőre váltható utalvánnyal induljanak útnak.

Az MLSZ keddi tájékoztatása szerint érvényes jegy birtokában is a hazai szektorokba kizárólag szlovák, a vendégszektorokba kizárólag magyar állampolgárokat engednek be.

A mérkőzésre szóló utalványokat az utazás előtt Budapesten, a Ticket Express Bálnában (Fővám tér 11-12. I. em) szerda 14 óráig lehet beváltani. A drukkerek a találkozó napján a nagyszombati City Aréna vendégpénztáránál tudják átvenni a jegyüket, 12.00 órától a mérkőzés kezdetéig.

Az MLSZ javasolja, hogy ezt még 16.00 előtt tegyék meg, ugyanis ebben az időszakban korlátozás nélkül tudják megközelíteni a beváltóhelyet.

Azok a szurkolók, akik 17.00 óra után veszik fel hivatalos belépőjüket, a rendőrségi lezárás miatt már nem tudják elhagyni a stadiont körülvevő biztonsági zónát.

„A biztonsági zónába és a szektorokba történő beléptetés során is ellenőrizni fogják a személyazonosságot a hazai rendezők, ami hosszabb időbe telhet.

Az utalványok névre szólnak, kizárólag azok a szurkolók léphetnek be a stadionba, akiknek a neve szerepel az utalványon, illetve a jegyen, és az átváltáskor, illetve belépéskor igazolják személyi azonosságukat.”

- olvasható a szövetség honlapján.

Az MLSZ felhívja a figyelmet: a csapat külön kérése a drukkerek felé, hogy a szurkolás maradjon a sportszerűség határain belül. Kerüljenek mindenféle rasszista és gyűlölködő megnyilvánulást, melyek esetleg zártkapus büntetéssel járnának, mivel a válogatott jó szerepléséhez elengedhetetlen a buzdításuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!