Vidi-Fradi

2019.04.04. 17:40

Három kupameccsre tiltották el Dibuszt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön három Magyar Kupa-mérkőzésre eltiltotta Dibusz Dénest, a Ferencváros kapusát, aki szerdán súlyos sérülést okozott Marko Scepovicnak.

Székesfehérvár, 2019. április 3. A kiállított ferencvárosi Dibusz Dénes elhagyja a pályát a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntõjében játszott MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC visszavágó mérkõzésen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2019. április 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az MLSZ honlapján közzétett határozat szerint a fővárosiak játékosa a MOL Vidi FC elleni negyeddöntő visszavágóján „a labda megszerzéséért folytatott küzdelemben testtel és fejjel nekiugrott nyilvánvaló gólhelyzetben lévő ellenfelének, aki az ütközésnél súlyos sérülést szenvedett”.

Az eset a meccs hetedik percében történt, Dibuszt kiállították, és mivel a házigazda székesfehérváriak 2-0-ra nyertek, kettős győzelemmel jutottak a négy közé.

A Vidi FC csütörtökön azt közölte, hogy Scepovic arccsontja több helyen eltört, ezért hosszabb kényszerpihenőre számíthat.

Forrás: MTI

Borítókép: A kiállított ferencvárosi Dibusz Dénes elhagyja a pályát a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott MOL Vidi FC – Ferencvárosi TC visszavágó mérkőzésen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2019. április 3-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!