november 15

2019.10.23. 19:57

A Puskás Aréna nyitómeccsén búcsúznak el Gerától

Gera Zoltán búcsúztatása kiemelkedő része lesz a Puskás Aréna megnyitójának – jelentette ki szerdán Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője az M1-en.

Budapest, 2019. január 29. Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti nagykövete az 500 nappal a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkõzése elõtt tartott sajtótájékoztatón az új Puskás Ferenc Stadion látogatóközpontjában 2019. január 29-én. A jövõ évi kontinenstornának 12 város ad otthont. Budapesten három csoportmérkõzést és egy nyolcaddöntõt rendeznek. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

„Fantasztikus pályafutás méltó lezárása lesz” – mondta Sipos a 97-szeres válogatott labdarúgóról, aki az U21-es válogatott szövetségi edzője.

Sipos arról is beszélt, hogy a Puskás Aréna elkészültével új fejezet kezdődik a magyar futballban, egyúttal történelmi eseménynek nevezte a november 15-ei barátságos találkozót, amelyen a kétszeres világbajnok uruguayi válogatott lesz a magyar csapat ellenfele.

A meccs 19 órakor kezdődik, a kapunyitás 16 órakor lesz – mondta Sipos, aki arra kérte a drukkereket, hogy minél hamarabb érkezzenek meg.

Az MLSZ kedden közölte: péntektől az MLSZ Szurkolói Klubjának (SZK) tagjai válthatják meg belépőjüket az internetes felületen vagy személyesen a kiemelt jegypénztárakban. Kiemelték: egy szurkoló hat jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat belépő tulajdonosának klubtagnak kell lennie. A jegyértékesítés második szakasza hétfőn 10 órakor indul, a még meglévő belépők akkortól már mindenki számára elérhetők lesznek.

A nyitómérkőzésre öt kategóriában vásárolható jegy: a négy lelátói kategória (3000, 6000, 9000, 12 000 forint) mellett VIP-jegyek (40 000 forint) is lesznek.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!